Ціни в готелі Івано-Франківськ

Ціни в готелі Івано-Франківськ

Якщо ви в пошуках оптимального співвідношення ціна-якість, то вам - готелі Івано-Франківська, ціни на проживання в якому є доступними для кожного відвідувача.
Незважаючи на такий потужний комплекс, який налічує 244 номери, 380 місць, 3 ресторани, прокат машин, бутік, салон краси, магазин, в готелі «Надія» діє система знижок, вигідні спец пропозиції. Великий заїзд – ласкаво просимо! Подорож з сім’єю – комфортні номери сімейного типу, пропозиції сімейних турів. Бізнес-зустрічі – конференц-сервісне обслуговування, харчування, ціни в готелі Івано-Франківська на яке – найоптимальніші і включають в себе вартість необхідного обладнання.
Кейтерінг-сервіс від ресторанів готелю «Надія» подбає про організацію харчування на виїзді з ресторанним шиком. Святковий настрій – гарантовано! Щотижневі майстер-класи від кулінарних знавців своєї справи. Слід зауважити, що для членів сім’ї учасників АТО участь безкоштовна. А загалом, в готелі Івано-Франківська ціни на всі захоплюючі активності є цілком доступними для кожного гостя.
Ціни в готелі Івано-Франківська на проживання і харчування – чи не найважливіший критерій вибору готелю. Тому готель «Надія» подбав про те, щоб кожен гість був задоволений!
Готель завжди радує і свої постійних клієнтів своїми новинками, цікавими пропозиціями, і пропонує своїм гостям систему лояльності на проживання, харчування, салон краси, парфумерний бутік, а ще надає право передавати картку іншим особам, щоб вони також відчули блага таких послуг. Які ще готелі Івано-франківська ціни такі запропонує?!

Популярні публікації