Івано-Франківськ готель «Надія»

Івано-Франківськ готель «Надія»

Місто, де народжуються нові ідеї, нові рішення, Івано-Франківськ, завжди знайде чим здивувати не тільки гостей, а й самих жителів. Його можна назвати «малою Швейцарією». І як на таке невелике місто, готелі в Івано-Франківську досить компактно розташувались у центрі. Одним з таких є велетень красень готель в Івано-Франківську, з назвою, яка говорить сама за себе – готель «Надія». Його важко не помітити. Красиво розмальований екстер’єр місцевими художниками-дизайнерами, зробив його окрасою міста. Кожен прохожий охоче розглядає готель. Вхід в готель «Надія», як то кажуть в народі, справді «парадний». Особливо це помітно у вечірній час або зимовий період. Все освітлено, гірлянди у вигляді велетенських сніжинок розкидані зовні по готелю. А символічна новорічна іграшка стала улюбленим місцем для фотосесій. Справді казково!
Івано-Франківськ, готелі якого можуть навіть похизуватися відзнаками від Ревізору, тішать своїм гідним сервісом високого класу й тим, що нічим не поступаються європейським. Щоправда, готелі в Івано-Франківську ціни на все мають на порядок нижчі.
І мабуть, не кожен готель в Івано-Франківську може надати такий широкий спектр послуг, як готель «Надія». В одному приміщенні стільки всього одразу: і магазин «Делікатес», де можна придбати щось смачненьке, навіть, власного виробництва чи випічки, і модний Бутік, і салон «Краси», відвідавши який, ви будете виглядати однозначно бездоганно. А ще: 3 ресторани європейської та української кухні. Та навіть діє ціла кулінарна школа. І що найцікавіше, прямо з готелю можна поїхати в якусь цікаву подорож, адже на місці є і Турфірма, і прокат машин. Приємно радує, що в готелі є безкоштовний Wi-fi, великий паркінг під охороною та інші додаткові послуги. В Івано-Франківську, готелі мабуть не мають такої кількостей подій, цікавих тематичних заходів, як у готелі Надія. У місті чи не кожен 10-ий має фото з якоїсь події, яка відбувалась у цьому готелі, дійсно важливого місцевого значення. Дуже полюбляють фотографуватись на фоні банеру. Також в Надії є ціла система різноманітних спец пропозицій: раннє бронювання, тариф вихідного дня, весільний пакет, святкові пропозиції. Ціни в готелі Івано-Франківська є досить доступними на такі оказії, тому кожен може відмітити чи відвідати там свою, важливу, подію.
Де ви знайдете в Івано-Франківську готелі, які мають в своєму комплексі навіть майстер-класи з бездоганного етикету, кейтерінг, а ще 4 абсолютно різні конференц-зали на 35-300 чоловік, укомплектовані всім необхідним обладнанням та забезпечені необхідною технічною підтримкою, які входять у вартість оренди. Для ділових людей діє і спеціальна бізнес-пропозиція.
Широке, просторе прекрасне приміщення. Все сяє чистотою. Персонал, так би мовити, невидимий, так як все роблять оперативно, непомітно.
Смачні сніданки «шведської лінії». Неймовірно смачні страви, величезний асортимент «правильного» м’яса, різновид соковитих стейків, відбірних м’ясних і рибних делікатесів. Окрім фірмових страв, звичайно ж вітамінні салати, овочі гриль, які доповнюю основні страви сповна. В Івано-Франківську готель чи не єдиний з такою шикарною озелененою, оквітчаною літньою терасою, де ви зможете поснідати легким круасаном з запашною кавою або ж відчути себе наче на пікніку і поласувати стравами з вогню у колі друзів.
Готелі в Івано-Франківську обрало чимало відомих особистостей.
Готель Надія приваблює всіх гостей через головну його перевагу – супер-розміщення, індивідуальний підхід до кожного клієнта!

Популярні публікації